top of page

Fotografie: Femke Teussink

Indigo Twente

Deze Indigo staat op fraaie, open plek in het bos. Ondanks het compacte formaat biedt de woning voldoende ruimte aan de vele (dieren)hobby's van de opdrachtgevers, onder andere middels slim geplaatste kastenwanden. Door de slaap- en badkamer beneden te situeren is de woning tevens levensloopbestendig gemaakt. Boven bevindt zich een ruime woonkeuken die, net als de rest van het interieur door de bewoners zelf is ontworpen. Door de woning richting het zuiden tegen de bosrand aan te plaatsen wordt in de koelvraag grotendeels passief voorzien. Verder maakt een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming dit huis 'full electric'. Bijzonder aan deze Indigo is dat dak en gevel met rode staalplaat zijn afgewerkt; een robuust, recyclebaar materiaal.

Bruto opp

Netto opp

Architect

Aannemer

Bouwfysicus

Interieur

Installaties

69 m2

Daniël Venneman

Woodteq

Ron Stet

Gijs Blind

94 m2

Studio Eco

QUICK FAQ

Wat kost Indigo?

Prijzen hangen sterk af van de benodigde fundering en keuzes wat betreft interieur en installatietechniek. De prijs voor een compacte Indigo begint bij zo'n €200.000,-.

Kan Indigo ook buiten Nederland of de EU geleverd worden?

We kunnen de geprefabriceerde elementen waar Indigo uit bestaat in principe binnen de gehele EU leveren en opbouwen. Ook projecten buiten de EU zijn mogelijk, mits we daar de juiste bouwpartners vinden die de prefabricatie lokaal kunnen uitvoeren.

Hoe start ik een project?

Als je graag met ons aan de slag wil, stuur ons dan een email en vertel wat meer over jezelf en je plannen: bezit je bijvoorbeeld al een bouwkavel? En zo ja, waar precies? Heb je al wat programmatische wensen opgesteld? Wat is je bouwbudget? Etc.​

Als jouw plannen aansluiten bij onze craft kunnen we vervolgens een telefoongesprek of afspraak op ons kantoor in Amsterdam inplannen. Daarin kunnen we kennismaken en vertellen we je alles over hoe een ontwerpproces met ons eruit kan zien.

Overview

bottom of page