top of page

QUICK FAQ

Wat kost Indigo?

Prijzen hangen sterk af van de benodigde fundering en keuzes wat betreft interieur en installatietechniek. De prijs voor een compacte Indigo begint bij zo'n €200.000,-.

Kan Indigo ook buiten Nederland of de EU geleverd worden?

We kunnen de geprefabriceerde elementen waar Indigo uit bestaat in principe binnen de gehele EU leveren en opbouwen. Ook projecten buiten de EU zijn mogelijk, mits we daar de juiste bouwpartners vinden die de prefabricatie lokaal kunnen uitvoeren.

Hoe start ik een project?

Als je graag met ons aan de slag wil, stuur ons dan een email en vertel wat meer over jezelf en je plannen: bezit je bijvoorbeeld al een bouwkavel? En zo ja, waar precies? Heb je al wat programmatische wensen opgesteld? Wat is je bouwbudget? Etc.​

Als jouw plannen aansluiten bij onze craft kunnen we vervolgens een telefoongesprek of afspraak op ons kantoor in Amsterdam inplannen. Daarin kunnen we kennismaken en vertellen we je alles over hoe een ontwerpproces met ons eruit kan zien.

Overview

Fotografie: Henny van Belkom

Indigo Lia

Lia’s studio is een goed voorbeeld van hoe Indigo precies kan worden afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Doordat de keuken, het sanitair en ook de trap in het midden zijn georganiseerd wordt de woning beneden opgesplitst in een woongedeelte en een prachtig atelier. Tegelijkertijd konden beide kopgevels op deze manier geheel in glas worden uitgevoerd. Boven biedt dit zicht naar beide kanten, wat in combinatie met de vloeiende lijn in het plafond een pure, meditatieve ruimte oplevert. 


 

Tot en met de kledingkast in de slaapkamer is het gehele interieur specifiek voor Lia ontworpen en door onze vaste interieurbouwer op maat gemaakt. Zo is een heel harmonieus beeld ontstaan en konden een hoop slimme ingrepen worden geïntegreerd: de trap, bijvoorbeeld, vormt deels het plafond van de douchecabine en een aantal traptreden zijn als lade bruikbaar. De vloer beneden is uitgevoerd in gepigmenteerd beton. 


 

De vloerverwarming in deze woning is aangesloten op een ventilatiewarmtepomp, die door tien full black zonnepanelen aan de luwe zijde van het dak van stroom wordt voorzien. Op echt koude dagen vult een efficiënte houtkachel dit systeem aan. Het hout hiervoor komt van Lia’s eigen terrein. Aangezien de woning in de schaduw van veel bomen staat, kon de woonkamer direct op het zuiden worden gepositioneerd zonder aanvullende koelmaatregelen.

Bruto opp

Netto opp

Architect

Aannemer

Bouwfysicus

Interieur

Installaties

69 m2

Daniël Venneman

Woodteq

Ron Stet

Gijs Blind

94 m2

Studio Eco

bottom of page