TEAM
 
Daniel 2.jpg

Daniel Venneman / Founder Architect

 

Voordat Daniel Woonpioniers oprichtte studeerde hij cum laude af als architect aan de technische universiteit van Eindhoven en werkte hij bij enkele prestigieuze kantoren in Madrid, Berlijn en Nederland waar hij zich ontwikkelde op het gebied van architectuur, landschapsarchitectuur en product design. Recent werd hij genomineerd voor de Arc Award als Young Talent 2018.

 

Gedreven om ecologisch verantwoorde architectuur bereikbaar te maken voor iedereen heeft hij verschillende innovatieve concepten ontwikkeld zoals Hermit Houses en Indigo. In Daniels optiek zijn individuele opdrachten nooit slechts opzichzelfstaande projecten maar kansen om nieuwe en in het grotere plaatje relevante manieren van ontwerpen en bouwen te ontdekken.

 

 
Wouter.jpg

Wouter Bak / Architect

 

Als gepassioneerde, doortastende ontwerper en projectmanager is wouter een belangrijk onderdeel van het Woonpioniers team. Hij heeft een dubbele master’s degree in Architectuur en Building Technology behaald aan de TU Delft en vind met vijftien jaar werkervaring op zak voor elke uitdaging een oplossing.

 
Leen.jpg

Leen Bogerd / Project Architect

 

Leen heeft zijn Master’s degree in de Architectuur aan de universiteit van Delft behaald, na een Bachelor’s degree Product Design. Met zijn positieve houding en aanstekelijke enthousiasme weet hij u als klant heel prettig door ontwerpprocessen en de vergunningsfase heen te leiden.

 
Jorien.jpg

Jorien Vlaar / Project Architect

 

Jorien behaalde haar master’s degree in architectuur aan de TU Eindhoven en is uitgegroeid tot een vaardige project manager van zowel particulier opdrachten als complexe cpo-projecten. Ze vindt bij Woonpioniers volgens eigen zeggen dat wat het vak van ontwerper zo leuk maakt terug; het persoonlijke, directe contact met klanten en de tastbaarheid van bouwen. 

 
Menno.jpg

Menno Versluis / Designer en tekenaar

 

Menno is een bevlogen interieur ontwerper en technisch tekenaar. Hij is onder andere verantwoordelijk voor Tiny House gerelateerde opdrachten maar werkt ook mee aan de ontwikkeling van andere projecten. Met frisse energie en nieuwsgierigheid ontdekt hij kansen in iedere opdracht die hij vervolgens zorgvuldig uitwerkt. 

 
Arthur.jpg

Arthur van der Lee / co-Founder en Mixed Media Artist

 

Als geboren pionier studeerde Arthur Mixed Media Art op de kunstacademie en stelde vroeg in zijn leven vragen bij de manier waarop we in het westen wonen en onze woonomgeving inrichten. Dat heeft geleid tot verschillende avontuurlijk projecten met een nadruk op ervaren, co-creatie en zelfvoorziening. Op dat pad heeft hij ook Daniel leren kennen en niet lang daarna zag Woonpioniers het licht. Arthur draagt bij aan de verder ontwikkeling van Woonpioniers op inhoudelijk en conceptueel niveau en is tevens betrokken bij enkele projecten.

 
Ron.jpg

Ron Stet / Energie Architect

 

Met goed gevoel voor materiaalgebruik, passieve technieken, de kwaliteiten van een bepaalde locatie en met jouw specifieke manier van leven in gedachte, weet Ron, onze “energie architect” zoals we hem noemen, ons de weg te wijzen in het ontwerpen van een slimme installatie opzet. Door middel van een computer programma dat hij zelf ontwierp kan Ron de gehele energie huishouding van een gebouw precies doorrekenen en komt hij telkens tot waardevolle inzichten en uitvindingen. 

 
Wil je deel zijn van ons team?
Daniel 2.jpg

<< email Daniel