top of page

Deelthuis

Stel je een prachtige plek voor, midden in het bos. Een plek waar de stilte en de mystiek je ontzag inboezemen. Waar de dauw 's ochtends over de heide hangt en Schotse Hooglanders vrij grazen. Waar je opnieuw de ongepolijste aspecten van het leven midden in de natuur kan ervaren. Hout hakken, vuur stoken, ambachten leren. Een plek om dichter tot de pure essentie van het leven en elkaar te komen. Weg van alledag. Stel je nu een huisje voor dat volledig is gemaakt van gezonde, biologische, recyclebare materialen en geheel in harmonie met de omgeving is vormgegeven. 


Door geïntegreerde zonnepanelen, cv- kachel, droogtoilet, wateropvang en filtering functioneert het in balans met de elementen. De omringende tuin biedt je kwalitatief voedsel. Het bos levert hout. Eén zijn met het landschap is zo binnen handbereik. Maak je nu een voorstelling van een atelier. Een plek waar je heerlijk terug kan trekken, of die je juist volledig open kan zetten om buiten binnen te halen. Ruimte voor de kunstenaar in ieder, waar je alleen of samen kan werken aan bezielde projecten. Hier ben je ‘Artist-in-eigen-Residence’. 


Deelthuis was in 2017 één van de geselecteerde initiatieven voor de nieuwe invulling van landgoed de Hoorneboeg: zes innovatieve duurzame kleine atelierhuisjes en een gemeenschapsruimte die in staat stellen om te proeven aan bewust leven in contact met de natuur. Heb je plannen voor een vergelijkbaar initiatief, maar zoek je hulp bij de realisatie? Wij staan je zijde.

bottom of page