top of page

Fotografie: Nina van den Broek

Indigo Marion

Deze Compacte nul-op-de-meter woning voor Marion staat aan de rand van een traditionele jaren 90 uitbreidingswijk. De woning is georganiseerd rond een centraal meubel waarin de keuken, badkamer, trap, installaties én opbergruimte zijn verwerkt. De vetrekken daaromheen zijn flexibel opgezet door middel van schuifdeuren en een verschuifbare kast. De bovenverdieping fungeert als zitkamer waarvandaan je over de achterburen uit de Angerlose velden inkijkt.

Bruto opp

Netto opp

Architect

Aannemer

Bouwfysicus

Interieur

Installaties

69 m2

Daniël Venneman

Woodteq

Ron Stet

Gijs Blind

94 m2

Studio Eco

QUICK FAQ

Wat kost Indigo?

Prijzen hangen sterk af van de benodigde fundering en keuzes wat betreft interieur en installatietechniek. De prijs voor een compacte Indigo begint bij zo'n €200.000,-.

Kan Indigo ook buiten Nederland of de EU geleverd worden?

We kunnen de geprefabriceerde elementen waar Indigo uit bestaat in principe binnen de gehele EU leveren en opbouwen. Ook projecten buiten de EU zijn mogelijk, mits we daar de juiste bouwpartners vinden die de prefabricatie lokaal kunnen uitvoeren.

Hoe start ik een project?

Als je graag met ons aan de slag wil, stuur ons dan een email en vertel wat meer over jezelf en je plannen: bezit je bijvoorbeeld al een bouwkavel? En zo ja, waar precies? Heb je al wat programmatische wensen opgesteld? Wat is je bouwbudget? Etc.​

Als jouw plannen aansluiten bij onze craft kunnen we vervolgens een telefoongesprek of afspraak op ons kantoor in Amsterdam inplannen. Daarin kunnen we kennismaken en vertellen we je alles over hoe een ontwerpproces met ons eruit kan zien.

Overview

bottom of page