top of page

Fotografie: Nina van den Broek

Indigo Marcel & Monique

Dit is de tweede Indigo die realiseerden aan de rand van een traditionele jaren 90 uitbreidingswijk in Doesburg. Kenmerkend voor deze Indigo is de grote veranda en overstek die het ruimtelijke gevoel van de woning versterken; alsof je woont in je tuin. De afmeting van de veranda is zo uitgekiend dat deze op de warmste dagen de zon buiten houdt en daarmee zorgt voor een prettig binnenklimaat. De compacte slaapkamers, werkruimte en badkamer zijn gesitueerd aan de noordkant van de woning waardoor een ruime, lichte woonkeuken op het zuiden ontstaat. Dit wordt nog versterkt door een vide en lounge op de eerste verdieping, verbonden door een wenteltrap. Door het minimaliseren van de koelvraag in combinatie met de vele zonnepanelen scoort ook deze Indigo nul-op-de-meter (NOM).

Bruto opp

Netto opp

Architect

Aannemer

Bouwfysicus

Interieur

Installaties

69 m2

Daniël Venneman

Woodteq

Ron Stet

Gijs Blind

94 m2

Studio Eco

QUICK FAQ

Wat kost Indigo?

Prijzen hangen sterk af van de benodigde fundering en keuzes wat betreft interieur en installatietechniek. De prijs voor een compacte Indigo begint bij zo'n €200.000,-.

Kan Indigo ook buiten Nederland of de EU geleverd worden?

We kunnen de geprefabriceerde elementen waar Indigo uit bestaat in principe binnen de gehele EU leveren en opbouwen. Ook projecten buiten de EU zijn mogelijk, mits we daar de juiste bouwpartners vinden die de prefabricatie lokaal kunnen uitvoeren.

Hoe start ik een project?

Als je graag met ons aan de slag wil, stuur ons dan een email en vertel wat meer over jezelf en je plannen: bezit je bijvoorbeeld al een bouwkavel? En zo ja, waar precies? Heb je al wat programmatische wensen opgesteld? Wat is je bouwbudget? Etc.​

Als jouw plannen aansluiten bij onze craft kunnen we vervolgens een telefoongesprek of afspraak op ons kantoor in Amsterdam inplannen. Daarin kunnen we kennismaken en vertellen we je alles over hoe een ontwerpproces met ons eruit kan zien.

Overview

bottom of page