top of page

Fotografie: Nina van den Broek

Indigo Kenneth & Carolien

Deze – tot nog toe - kleinste Indigo staat op gepachte grond maar voldoet volledig aan het bouwbesluit en komt daarmee in aanmerking voor een reguliere hypotheek. De woning is voorzien van een woonkeuken, bad-, werk- en slaapkamer en dat alles op 40 m2 gebruiksoppervlakte. Door de grote vide en het vele glas voelt deze kleine Indigo ruim en licht aan. Samen met nog negen andere pioniers is dit een van de eerste permanente 'Tiny House-dorpjes' van Nederland. Ondanks de verscheidenheid aan huisjes straalt het project eenheid uit, mede doordat de bewoners gezamenlijk zorgdragen voor de omgeving.

Bruto opp

Netto opp

Architect

Aannemer

Bouwfysicus

Interieur

Installaties

69 m2

Daniël Venneman

Woodteq

Ron Stet

Gijs Blind

94 m2

Studio Eco

QUICK FAQ

Wat kost Indigo?

Prijzen hangen sterk af van de benodigde fundering en keuzes wat betreft interieur en installatietechniek. De prijs voor een compacte Indigo begint bij zo'n €200.000,-.

Kan Indigo ook buiten Nederland of de EU geleverd worden?

We kunnen de geprefabriceerde elementen waar Indigo uit bestaat in principe binnen de gehele EU leveren en opbouwen. Ook projecten buiten de EU zijn mogelijk, mits we daar de juiste bouwpartners vinden die de prefabricatie lokaal kunnen uitvoeren.

Hoe start ik een project?

Als je graag met ons aan de slag wil, stuur ons dan een email en vertel wat meer over jezelf en je plannen: bezit je bijvoorbeeld al een bouwkavel? En zo ja, waar precies? Heb je al wat programmatische wensen opgesteld? Wat is je bouwbudget? Etc.​

Als jouw plannen aansluiten bij onze craft kunnen we vervolgens een telefoongesprek of afspraak op ons kantoor in Amsterdam inplannen. Daarin kunnen we kennismaken en vertellen we je alles over hoe een ontwerpproces met ons eruit kan zien.

Overview

bottom of page