INDIGO DUNJA

fotografie: Henny van Belkom

 

FAQ

Wat kost Indigo?

Indigo is een modulair systeem dat we op jouw wensen en budget kunnen afstemmen. In deze productfolder vind je meer informatie over de prijsopbouw van een aantal gerealiseerde Indigo's. De prijs voor een compacte Indigo begint bij zo'n €150.000,-. Prijzen hangen sterk af van de benodigde fundering en keuzes wat betreft interieur en installatietechniek.

Kan Indigo ook buiten Nederland of de EU geleverd worden?

We kunnen de geprefabriceerde elementen waar Indigo uit bestaat in principe binnen de gehele EU leveren en opbouwen. Ook projecten buiten de EU zijn mogelijk, mits we daar de juiste bouwpartners vinden die de prefabricatie lokaal kunnen uitvoeren.

 

Hoe start ik een project?

Als je graag met ons aan de slag wil, stuur ons dan een email en vertel wat meer over jezelf en je plannen: bezit je bijvoorbeeld al een bouwkavel? En zo ja, waar precies? Heb je al wat programmatische wensen opgesteld? Wat is je bouwbudget? Etc.

Als jouw plannen aansluiten bij onze craft kunnen we vervolgens een telefoongesprek of afspraak op ons kantoor in Amsterdam inplannen. Daarin kunnen we kennismaken en vertellen we je alles over hoe een ontwerpproces met ons eruit kan zien.

EEN PROJECT STARTEN?
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook