top of page

QUICK FAQ

Wat kost Indigo?

Prijzen hangen sterk af van de benodigde fundering en keuzes wat betreft interieur en installatietechniek. De prijs voor een compacte Indigo begint bij zo'n €200.000,-.

Kan Indigo ook buiten Nederland of de EU geleverd worden?

We kunnen de geprefabriceerde elementen waar Indigo uit bestaat in principe binnen de gehele EU leveren en opbouwen. Ook projecten buiten de EU zijn mogelijk, mits we daar de juiste bouwpartners vinden die de prefabricatie lokaal kunnen uitvoeren.

Hoe start ik een project?

Als je graag met ons aan de slag wil, stuur ons dan een email en vertel wat meer over jezelf en je plannen: bezit je bijvoorbeeld al een bouwkavel? En zo ja, waar precies? Heb je al wat programmatische wensen opgesteld? Wat is je bouwbudget? Etc.​

Als jouw plannen aansluiten bij onze craft kunnen we vervolgens een telefoongesprek of afspraak op ons kantoor in Amsterdam inplannen. Daarin kunnen we kennismaken en vertellen we je alles over hoe een ontwerpproces met ons eruit kan zien.

Overview

Fotografie: Henny van Belkom

Indigo Cynthia en Glenn

Deze woning van Cynthia en Glenn (en kids, en hond) is een goed voorbeeld van hoe, op basis van Indigo als ontwerpconcept, een heel bevlogen proces en uniek eindresultaat kunnen ontstaan. In dit geval heeft Woonpioniers namelijk alleen het casco en de vergunningsaanvraag verzorgd waarna de bewoners eigenhandig verder zijn gaan bouwen. Daarbij zijn tal van natuurinclusieve en ecologisch verantwoorde keuzes gemaakt; zo biedt de gevel nestelruimte aan spreeuwen en vleermuizen, heeft de keuken een passieve "koele kast", staat het huis op een fundering die de bodem minimaal beïnvloed en zijn de binnenwanden van kalkhennep gemaakt.

Bruto opp

Netto opp

Architect

Aannemer

Bouwfysicus

Interieur

Installaties

69 m2

Daniël Venneman

Woodteq

Ron Stet

Gijs Blind

94 m2

Studio Eco

bottom of page